Eigenschappen van een goede machine learning consultant

Machine learning consulting en Data Science Rotterdam helpt bedrijven over de hele wereld hun schaalbaarheid te vergroten en hun bedrijfsvoering te verbeteren. In de business analytics-gemeenschap zijn kunstmatige-intelligentiesoftware en een verscheidenheid aan algoritmes voor machine learning enorm populair geworden. Een enorme aandacht op het gebied van machine learning is het gevolg van factoren zoals stijgende volumes, gemakkelijke beschikbaarheid van gegevens, goedkopere en snellere computationele verwerking en goedkope gegevensopslag. Als gevolg hiervan zullen bedrijven nu profiteren van het leren omgaan met machine learning en het opnemen in hun eigen processen.

Maak het simpel

Jouw adviesbureau op het gebied van machine learning moet jou en jouw personeel in duidelijk Engels kunnen uitleggen hoe machine learning werkt. Wat is machine learning en hoe werkt het? Als je vandaag de dag AI gebruikt, probeer je bijna altijd een methode te bouwen die gegevens kan gebruiken om deze om te zetten in een voorspelling.

Snel

Binnen enkele minuten, niet in dagen of weken, zal een AI-adviesbureau dat aan genoeg projecten heeft gewerkt, jou vertellen of jouw concept levensvatbaar is. Binnen 15 minuten nadat je jouw uitdaging, doel en beschikbare gegevens hebt geschetst, biedt een ervaren organisatie jou een zelfverzekerd "Ja, dit zou kunnen werken" of een zelfverzekerde "Nee".

Ze kunnen niet garanderen dat je in dat stadium echte resultaten krijgt, maar ze moeten je wel kunnen vertellen welke ideeën de moeite waard zijn op te volgen.

Stelt juiste vragen

Heb je ooit een vergadering verlaten met de indruk dat ze alle juiste vragen hadden beantwoord? Hebben ze nog meer vragen beantwoord en gegraven en onderzocht voordat ze de oorzaak van uw probleem ontdekten?

Uw AI-adviesbureau moet zoveel mogelijk inzicht hebben in jouw bedrijf en domein om jouw project correct af te ronden – waar jij om geeft, jouw terminologie, hoe jouw gegevens eruit zien en waarom wat jij wilt voorspellen belangrijk voor jou is.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *