Hoe je de juiste armband kiest

Het is prima om een ​​lichte obsessie voor sieraden te hebben. Vrouwen zijn tenslotte fan van glanzende sieraden. Er zijn vele sieraden die elegant, eigenzinnig en in elk opzicht uniek zijn. Ibiza armbandjes zijn de meest ondergewaardeerde sieraden in vergelijking met andere accessoires. Je kunt direct een stijlstatement maken op je werkplek, feestjes of elke andere familiefunctie door eenvoudige maar stijlvolle armbanjdes Ibiza te dragen. Met dit type armbanden om je arm weet je zeker dat je er helemaal bij hoort. Het kan moeilijk zijn om de perfecte armband te vinden, ondanks hoe gemakkelijk het is om met jouw accessoire te pronken.

De grootte

Voordat je iets gaat kopen, moet je uitzoeken hoe groot jouw pols is. Gebruik hiervoor een meetlint om de omtrek te meten. Elke stijl die je kiest, moet daarom 3/4 tot 1,5 inch groter zijn. Hoe groter de maat, hoe meer het sieraad drapeert. Als de armband echter te wijd valt, kan de armband afglijden. Zoek uit hoe de maat van de armband zich verhoudt tot de breedte van je pols. Kleinere, smallere polsen zouden in het algemeen grote, omvangrijke stijlen moeten vermijden.

De stijl

Draag je liever manchetknopen of armbanden? Of toch liever een bedelarmband? Elk van deze looks heeft zijn eigen set van stijlen om uit te kiezen. Bedelarmbanden worden bijvoorbeeld geclassificeerd volgens het type schakel: kabel, traditioneel, multi-link of aangepast. Van hieruit kun je de stukken kiezen die je wilt en ze rangschikken zoals je wilt. Kies een vintage-geïnspireerde stijl, verdeel ze gelijkmatig of ga voor een clustereffect. Armbanden daarentegen zijn de afgelopen seizoenen een populaire trend geweest. Ze zijn een hit vanwege de relaxte manier van dragen. Het resultaat is dat de set veel zal worden gebruikt of je hem nu draagt ​​of cadeau geeft.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *