IPhone 12 Pro Max: de zwaargewicht van fotografie

Door de jaren heen heeft het Apple-bedrijf zichzelf gepositioneerd als een van de beste smartphonemerken. In oktober 2020 presenteerde ze haar iPhone-kwartet, waaronder: iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 pro en iPhone 12 Pro Max. Degene die ons hier interesseert, is de iPhone 12 Pro Max, de zwaargewicht van de fotografie. Inderdaad, deze smartphone met drievoudige fotomodule heeft volgens Apple technische kenmerken en een onberispelijke beeldkwaliteit. Hier is onze recensie van de iPhone 12 Pro Max. Het toestel is het juweel van meerdere softwareontwikkelaars zoals die al geruime tijd een Groene vink ontvingen.

De kwaliteit van foto’s op een iPhone 12 Pro Max

Als je onderweg grote, mooie beelden wilt vastleggen, is de iPhone 12 Pro Max de smartphone die in die behoefte voorziet. De camera biedt een brandpuntbereik (exclusief digitale zoom) van 13 tot 65 mm. Het Smart HDR 3-mechanisme zorgt voor een zeer homogene belichting en het geluid is zelfs bij weinig licht laag.

Bovendien biedt de iPhone 12 Pro Max indrukwekkende en aangename beelddetails dankzij Deep Fusion-technologie. De weergave van kleuren en contrasten is uitstekend. Aan de andere kant maakt het beheren van de bokeh van de hoofdlens het gemakkelijk om met de scherptediepte te spelen. De lens kan visueel aantrekkelijke beelden vastleggen zonder de portretmodus te gebruiken.

De diverse shots

Dankzij de ultragroothoek (13 mm) van de iPhone 12 Pro Max zijn de opnames divers. Het past zich ook goed aan aan architecturale, landschappelijke, urbex-, vastgoed-, scenario’s. De breedte van het veld (120 graden) vereist echter een grote precisie bij de kadrering, ten koste van scheefstaande foto’s.

De kenmerken van de iPhone 12 Pro Max

Dankzij het grote 6,7 inch scherm wordt lezen een waar genoegen. Bovendien is het multimediagebruik uitstekend. Als je een compact model hebt, is het niet gemakkelijk om met één hand een foto te maken, maar met het “Pro Max” -model went je er snel aan.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *