Jouw bedrijf naar de next level tillen

Hoe kun je jouw bedrijf naar de next level tillen? Door van jouw bedrijf een merk te maken. Je hebt dan een goed website nodig. Met die goede website kun je jouw verhaal vertellen en uitstralen waar je voor staat. Je kunt van jouw bedrijf een merk maken met Webdesigner Leiden. Jouw bedrijf krijgt dan een website met een fris en up-to-date design. Bovendien wordt er eenheid aangebracht in alle communicatie-uitingen van jouw bedrijf. 

Het ontwerpen van een nieuwe website

Moet er een nieuwe website voor jouw bedrijf worden ontworpen? Dan is het belangrijk om iets te weten over jou, jouw bedrijf en jouw visie, Een webdesigner wil graag weten wie je bent, hoe je bent gestart, waar je voor staat en wat jou uniek maakt. Samen met de webdesigner zet je jouw verhaal op papier. Ook worden jouw wensen en doelstellingen geïnventariseerd, Vervolgens wordt er door de webdesigner een moodboard of proefdesign gebruikt, zodat je direct kunt zien hoe de sfeer van jouw merk in beeld wordt gebracht. Tijdens het ontwerpen van de website krijg je tussendoor meerdere sneak peaks te zien. Je kunt dus feedback geven. Na het samen met de webdesigner doen van een laatste check wordt de nieuwe website opgeleverd. Alle ins- en outs van jouw nieuwe beeldmerk worden dan gepresenteerd. Ongetwijfeld kun je trots zijn op je nieuwe website, logo of huisstijl. Je beschikt ook over een handleiding en enkele praktische tools. 

Een bij het beschikbare budget passend pakket

Wat wil je laten doen? Begin je net met jouw bedrijf en wil je logo en huisstijl laten ontwerpen? Heb je een bedrijf en wil je een compleet nieuwe website laten maken? Iedere opdracht is anders. Je wilt natuurlijk inzicht in de kosten. Er zijn pakketten samengesteld van de meest gekozen opties. Deze pakketten zijn voorzien van een indicatief prijskaartje. Je krijgt dus een beeld van de kosten van jouw opdracht. Er zijn pakketten voor opdrachtgevers met een klein en met een groot budget. 

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *