Wat is de beste babyvoeding?

Na het dragen van de baby gedurende 9 maanden zit je taak als moeder er uiteraard nog lang niet op, er nog verschillende andere vereisten waarmee je te maken krijgt wanneer de baby geboren is. Inderdaad, met zijn broze gezondheid, moet je voorzichtig zijn met alles wat met hem te maken heeft. Een van de belangrijkste dingen om op te letten bij een baby is voeding. Het is belangrijk dat je de beste babyvoeding kent om de gezondheid van jouw baby te verzekeren.

IJzerrijke granen

Vóór de leeftijd van 6 maanden is de baby perfect gevoed met ijzer, aangezien hij het voldoende opneemt in de melk. Bovendien zijn de melkformules die tijdens de eerste maanden als voeding dienen, ook rijk aan ijzer. Tijdens deze periode heeft de baby dus alles wat hij nodig heeft om in perfecte gezondheid te verkeren. Naarmate de maanden verstrijken, is het belangrijk dat de baby ook over een goede hoeveelheid ijzer kan blijven beschikken. In dit verband vinden we onder de beste babyvoeding de granen die het nodige ijzer aan de baby leveren. Met hun samenstelling van meer dan 45% fungeren ze immers als een betere voeding voor de baby. Ze moeten puur worden opgediend en je kunt ze ook gebruiken als ingrediënten voor muffins of om pannenkoeken te maken.

Zoete aardappel en broccoli

Onder de beste babyvoeding, staat de zoete aardappel op de eerste plaats. Het is namelijk een zeer rijke voeding, die jouw baby kalium, vitamine C en vezels verschaft. Elementen die hij nodig heeft voor een goede gezondheid. Bovendien zijn baby's er dol op vanwege de milde smaak, of het nu goed gekookt en fijngehakt of gepureerd is.
Broccoli bevat veel foliumzuur, bètacaroteen en ijzer, waardoor het een uitstekende babyvoeding is. Bovendien bevat het kalium en vezels, die goed zijn voor pasgeborenen.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *